View Single Post
Staro 20.05.2010., 06:47   #54
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Lucie Pregled postova
Hvala na prijedlozima!
@zwer - pa da i zato sam postalo ovaj thread da me vi razuvjerite zašto da ne kupim "lijepi crveni auto", ali nitko baš nije konkretno rekao to i to, dapače još i neki vele da ak imam love da ga kupim. s druge strane, vi meni predlažete sve dobre kompove, ali ipak nisu ''lijepi crveni auto''. i možda imate pravo da bum kupila mac, ali me zanimaju vaša razmišljanja da zašto većina pljuje po njemu. ima li neki komp koji je izrađen od aluminiuma, a da je jeftiniji od maca?
Rekli smo mi, ali ti ne citas s razumijevanjem (ili ne zelis)

Citiraj:
Autor zwer
cini da ces kupiti "lijepi crveni auto" a ne onaj s najboljim omjerom kvalitete i performansi za tvoje potrebe...
Mogao sam slobodno dodat kvalitete, performansi i CIJENE. MB je dobar laptop, al' ako uzmemo taj omjer, ne dodje mi ni blizu top 5 laptopa koje bi htio imat. O jadnoj garanciji i cijeni da ni ne pricam. Dell, Lenovo i ekipa imaju puno bolje i jednako kvalitetne modele za manje love, da ne pricam da pod MacOS-Xom ne radi pola softvera koji mi treba u svakodnevnom radu.

Pa da ne pretvorimo ovo u PC vs. Mac diskutiranje, rekao sam svoje u ovom threadu.