View Single Post
Staro 20.05.2010., 01:47   #18
SSurki
Banned

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
Ti si SSurki od danas moj idol, oces i meni molim te nabaviti po toj cijeni o kojoj pricas, 16GB ddr3 neunistivog 1600MHz rama za AM3? Platim pivu cevape kolu i kolace. Cudi me da jos ducani u nas nisu propali, kad se to tako jednostavno i bez ikakvih placanja drzavi uvozi ko cokolada i mljevena kava? Moj PM imas, zeljno iscekujem ponudu
p.s. jest, nategnut je clanak, ali sto sad...
p.p.s. stvarno, zasto je toliko skocila cijena rama u zadnjih godinu dana? Bio je mislim vec i ddr3 lani na cijeni 100KN/GB... sad ako je i duplo, covjek je sretan.

oh, dirnut sam tvojim postovanjem prema mom liku i djelu. hvala puno. potrudit cu se i dalje odrzati visoke standarde kako bi i u buducnosti bio tvoj idol. da ne zaboravim, hvala roditeljima koji su mi sve to omogucili.

a sad malo zahebancije: imas gore onaj link od memoryc.com, naruci sto zelis, plati karticom i uz postarinu od 60 kn ti stize doma najdalje za tjedan. nemoj da ti stavljaju kao poklon ili da deklariraju cijenu 10$ jer to posebno ljuti carinike i znaju se zainatit da robu nikad i ne vidis. na robu ispod 1000kn ti 99% nece naplatit nikakvu carinu. ako ti je i naplate proci ces prilicno jeftinije. Garanciju mozes ostvarit u uvoznika za hrvatsku i ako roba nije kupljena u hr jer je on i ovlasteni serviser samo trebas imati racun. takav je zakon.

clanak ne da je nategnut nego je zabrinjavajuci za ovaj portal. da sam ovo procitao na bug-u, indexu..... pa ajde, ali PCexpert treba drzati svoj nivo

a cijene, globalno, to je uzasna situacija. valjda sad kad svijet izlati iz krize proizvodjaci i trgovci misle da mogu podignuti cijene a zaboravili su da ih nisu spustili. brzo cemo svi opet u neku novu krizu. ovo sto intel radi sa cipsetima i cijenama 1366 procesora je katastrofa.
SSurki je offline   Reply With Quote