20.05.2010., 00:31
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor khm
@kerefek:
Jel vidis ti da topic ima 21 stranicu?
Ajd sad fino citaj od prve do zadnje o tome kako se protis ponasa i sta su sve radili, nemoj sad tu pokusavat branit protis i ispadat pametan jer si u manjini.
Daj mi reci da li je normalno u danasnje vrijeme da narucis obican 2.5 disk i da ti dodje za 29 dana?
A na webu kazu da je dostupan, poslije ti jos salju mejl kako je artikl raspoloziv, pa ih onda moras zvati da bi ti rekli da ce ga za tjedan dana poslati, pa ih opet zoves pa ti opet to isto kazu, razvlace, odugovlace, lazu itd.
Covjece, jel si ti ikada kupovao od nekog normalnog web-shopa?
Narucis, ovi isti dan pakuju i salju, kod tebe je u roku od 48 sati, to se zove web-shop.
Ako su stavili na webu da imaju to i to, onda mora da imaju!
Kakve su to gluposti da distributerima, brodovima i Kinom? Kog briga za te stvari?
Ne mozes stavljat na webu da imas raspoloziv artikl i slati ljudima ponude na e-mail, a da prije toga nisi nazvao distributera i potvrdio stanje na lageru.
Ali bitno da ovi iz protisa ti posalju ponudu u roku 3 minutu, samo da im uplatis, a kad ce ti isporucit to je druga prica.
Ni da se udostoje nazvati i reci: 'slusaj, to cemo ti moci poslati tek tad i tad'.
Ne, ti moras njih zvati i to 3-4 puta da bi konacno znao vrijeme isporuke.
|
Ja stvarno ne znam gdje ti inače kupuješ? U hrvatskoj sigurno ne.
Kupovao sam u praktički svim trgovinama informatičke robe i u svima je situacija ista. Neljubazni prodavači, Svi lažu na interentu o dostupnosti, veletrgoci lažu njih i to je to. Notorna hrvatska činjenica. I upravo radi toga ne dam niti kunu više za nešto što mogu dobiti po najjeftinijoj cijeni. A pogotovo ne zato jer netko ima više kvadrata prostora, više kiselo nasmiješenih prodavača i sustav "efikasne" isporuke koji se sastoji od čekanja na pultu dok ti se neki klinjo smiluje i donese hard u vrečici (npr. hgspot, vemil, links). I pa šta da mi u protisu stoji monitor na podu ispred pulta? Zapakiran je u debelu ambalažu i sve je ok jedino ako ga nogom ne šutaju okolo. Kao da je stanje u skladištu zastupnika ili ovih drugih shopova nešto bolje  .
I stvarno ne znam koji si ti web shop koristio? Pa svi su isti!!! Razlika je jedino u cijeni.
Kreteni su jedino kupci koji daju 350 kn više za istu stvar umjesto da te pare potroše na jedan kvalitetan ručak ili večeru u restoranu.
|
|
|