View Single Post
Staro 19.05.2010., 22:17   #628
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Aha, a de mi onda samo jos reci zasto 90% (bubam) web shopova u hr ima mogucnost placanja pouzecem?
Recimo dva najjaca (Links i ADM) ti bez problema posalju pouzecem, kako onda njima to nije dvosjekli mac?
Ne znam zašto neki imaju, a neki nemaju. Oni koji nemaju plaćanje pouzećem vjerojatno imaju svoje razloge. Tu se slažem sa Mad_Duke-om, imaš 10 mogućnosti (10 različitih web shopova) odabira, onda kupuješ tamo gdje ti najviše paše, no onda nemaš pravo uzimati to drugima za zlo .
Isto tako mene je iznenadilo što uzimaju lovu na Maestro kartice, što je u pravilu gotovina, odmah skida keš sa kartice. Krive banku, a plaćamo - mi. Ali ili idem drugdje ili dignem lovu sa bankomata u blizini .
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Osim toga, mislim da se to stvarno rijetko dogadja, zasto pobogu netko ne bi primio paket koji je narucio? Ne znam, mozda stvarno neka extremna situacija, ali ako sam se registrirao na neki shop, dao sve svoje podatke, narucio proizvod koji mi treba, onda je logicno da ga planiram i platit.
Ima takvih situacija više nego što ti misliš. Ne mislim samo u IT-u, već i drugdje i zato se u pravilu ili izbjegava pouzeće ili se traži 10% predujam što u pravilu osigurava da nema trošaka ako se ne podigne paket.