View Single Post
Staro 19.05.2010., 19:08   #618
khm
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Aha, a de mi onda samo jos reci zasto 90% (bubam) web shopova u hr ima mogucnost placanja pouzecem?
Recimo dva najjaca (Links i ADM) ti bez problema posalju pouzecem, kako onda njima to nije dvosjekli mac?
Osim toga, mislim da se to stvarno rijetko dogadja, zasto pobogu netko ne bi primio paket koji je narucio? Ne znam, mozda stvarno neka extremna situacija, ali ako sam se registrirao na neki shop, dao sve svoje podatke, narucio proizvod koji mi treba, onda je logicno da ga planiram i platit.
A drugo je ova kupovina na Trznici od raznih nepouzdanih likova pa se neko predomisli.

Zelim reci, ako druge firme mogu poslati paket u roku 48 sati, ako mogu pratit stanje na lageru distributera, ako mogu imati uvijek refreshan sajt (raspolozivo/nije raspolozivo), ako mogu slati pouzecem i ako mogu jos 100 stvari raditi na korist kupca sta se onda ovi iz Protisa prave grbavi?

Ja zapravo mislim da vlasnik Protisa ima jos nekih poslava sa strane koji mu donose glavnu zaradu zato dopusta da se u Protisu svakako radi i nije ih bas puno briga za musterije.
khm je offline   Reply With Quote