A pa dobro, nemojte sad svi napasti kerefeka, nije da je skroz u krivu. Znate kad putujete najjeftinijim avioprijevoznikom da vas nece perom gladit po dupetu, tj. da morate naruciti unaprijed let, i vozite se ko u seoskom autobusu. Slicno je i ovdje. Kad imaju vremena, odgovore, ali cinjenica je da dok sam ja znao stojati da pokupim naruceno da je telefon nonstop zvonjao , a tip je morao objasnjavati mami zasto je njezin decko odabrao misa za 500 kuna i sto on to mozebolje od misa za 20 kn, i penzicima do njih jesu li sharp televizori bolji, kako kaze njihova unuka iz australije, i jel oni imaju tu digitalnu televiziju za njihov bon. Ebga, to sto nemaju sluzbu za informacije i 10 prodavaca nadoknadjuju nizom cijenom. Dakle, kod takvih se postavlja upit mailom, i tocno se zna sto se kupuje. No to ne znaci da nemaju tisuce poziva na koje odgovaraju kako stignu i znaju, jer ipak nisu ugladjeni i susretljivi zbog ustede na placama tih djelatnika i nepostojecim placama telefonskih tajnica na odvojenim linijama, i reprezentativnom prostoru s ogromnim skladistem i garazom. Tko voli nek izvoli.
Dakle, ja iskljucivo saljem popis komponenti mailom, ako ima -predracun, ako ne fala - idemo dalje. Nikakvi papirici na pultu, nikakvo slaganje komponenti na licu mjesta.
Ja bih ipak predlozio da se usredotocimo na stanje s reklamacijama i garancijama. O vremenu isporuke vjerojatno ovise od veletrgovaca kao i svaki drugi ducan.
edit: na slaganje kompa ne racunam, jedino su mi za firmu slagali u adm-u, i uspjeli su grafickoj vent zablokirat kabelom. Reko, fala, radije ja i decki u firmi to sami zasarafimo.