View Single Post
Staro 18.05.2010., 20:52   #136
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
@ Generic: ti si sve to dobro razradio.
Ne volim sr*** o nečemu prije nego razmislim.

Citiraj:
Za pretpostavku da svi žele trgovati na taj način. Na vašoj NEobičnoj tržnici.
Pa očito je iz topica da ljudi žele trgovat s poznatim ljudima po normalnim cijenama. U nekoj normalnoj državi bi to bila normalna tržnica. Ali s obzirom da smo mi država kakva jesmo, većini drugih tržnica nedostaju normalni trgovci i/ili normalne cijene. Ovo je jedna od rijetkih tržnica koje je imala oboje (neko vrijeme, prije seobe naroda i najezde prekupaca).

Citiraj:
I lijepo si podijelio rulju na 3 kategorije, čak bolje nego naša vlada.
Sva sreća pa me nije lako uvrijediti. Ali usporeba s našom Vladom...

Citiraj:
Kažem ti opet, pusti ljudima priliku. Evo, ako će te to usrećiti, meni ne moraš, ali pusti druge. Mene kojeg ti ne bi pustio na NEobičnu tržnicu ionako zanima samo taj low range, i tebi zastarjela oprema, a toga ima na lopate posvuda, samo su ovdje realnije cijene.
Ljudi su dobili mnogo prilika prije nego se ovaj vid tržnice zatvorio. Osim toga, nisam ja tu nikakav autoritet (niti to želim biti) koji će nekome nešto dopuštati ili braniti. Po mom principu, ako želiš na tržnicu, prvo se upoznaj s ekipom, dogovorite se za piće ili slično (npr. sastanak žderonja).

Citiraj:
A meni je isto u cilju da prođem jeftinije, kao i tebi. Žišku?
Vjerovao ili ne, mnogima ovdje to nije prva stvar na listi prioriteta. Mnogi će radije dati 50 kn nekome koga ovdje znaju, nego nekome tko će zbog "realnijih cijena" ovdje kupiti određeni hardver i onda s njim brže bolje na njuškalo.

Ovaj forum je community i to je ono što je razlikovalo ovu tržnicu od njuškala, newsa i sličnih.
generic je offline