Znaci moram potegnut kabel od telefonske uticnice do PSTN porta. (to sam našao u drugom manualu a ne u ovom koji si mi ti preporucio)
Dakle moram dva kabla imat od uticnice do rutera (jedan za ADSL i jedan za PSTN). Malo zeznuta stvar, vec imam dosta kabela a router mi ba snje blizu telefnske uticnice.
...
Našao sam u medjuvremenu vremena povuć taj kabel , spojio sam ga na PSTN port, a od konfiguracije rutera sam samo trebao enablirat forcedFXO servis -
http://blueeyedcreature.net/blog/?page_id=167
Za taj servis dodijelio sam da moram birat *0* - :voice services assign type=forcedFXO servicecode=0
Zna li itko kako mogu konfigurirat da mi se taj servis aktivira samo pritiskom na * (zvjezdicu). Kad upisem u CLI samo zvjezdicu (servicecode=0) ne prihvaća.
PS: Sam da veim da ne bi postavljo to pitanje da sam to pronašao u manualu...
PPS:
Eh, prek ovoga sam uspio i to naštimati
Citiraj:
For the Speedtouch 780WL
:voice dialplan add prefix=9 defaultport=FXO fallbackport=NA priority=NA fallback=disabled minimumdigits=1 maximumdigits=1 posofmodify=1 remnumdigits=1 rescan=no action=none - wait for dial tone before continuing to dial
OR...
:voice dialplan add prefix=9 defaultport=FXO fallbackport=NA priority=NA fallback=disabled minimumdigits=4 maximumdigits=12 posofmodify=1 remnumdigits=1 rescan=no action=none - dial the number immediately
|
Jedino što me tu još tumuči je veliki delay kada se odbira preko FXO