Citiraj:
Autor wireless_os
Vjerojatno ima. Citaj uvjete na stranici i tom cijeniku svih usluga. Trazi small print. Ako ti nije sta jasno zovi ih.
Evo da se ja samo nadovezem na jos jednu tetu iz njihove SZK. Zovem ih sinoc radi lose brzine. Kazu zvat ce vas ujutro. Zove ona sada i kaze sa njihove strane je sve uredu. Ja mjerim, vidim malo je 4 Mb , malo 3, malo 6...kaze ona sa njihove strane je 8. Ja kazem e sa moje nije. Ona meni: Ja vam tu nista ne mogu. Mogu vam poslati servisera, ali moguce da vam naplati 150 kn ako utvrdi da je sve uredu sto se njih tice. Ma jel reko, da mi dodje tu i taman onda bude 7Mb i kaze sve ok i uzme mi kruh za cijeli mjesec. Kaze ona sta ona tu moze. E bezobrazluka majke ti. Spustio sam slusalicu. Stoka!
|
ne, nego ti nemre pomoć. prorondaj za svaki slučaj po kompu da ti se nešto nije nasralo.
il nabavi telefonsku karticu običnu i zovi ih svaki dan s govornice

kad tad ćeš dosadit i valjda će ti sredit.
također, probaj složiti mail sa hrpetinom slika da ti brzina nije kako bi trebala bit sa testovima sa speedtest.net-a i bwm.carnet.hr pa nek si misle. tak sam ja na kraju dobio servisera koji je vidio da je splitter skorodiro.