Još prije imo ja svoju 486-icu, sklepo stric nekako ,sretan ja imam prvi komp,iako sam se na comodorcu igro ko klinjo od 5 ili 6 godina,mozda čaak i ranije,uglavno ništa ne diraš neko vrijeme al kasnije ti pukne pa ga otvaraš pa proučavaš i tak ja imo jedan rezervni proc(vjerojatno nije ni bio ispravan) izvadim ovog ispravnog i ubacujem "novog"(neispravnog) i naravno ništa ,vratim starog na staro mjesto ono neće,palio gasio resetiro komp ,ništa , pukne meni da ga nisam na pravu stranu stavio i okreto ja njega dok nije malo zasmrdio

,i jebi ga starcima reko da je samo vrisnilo ,al kasnije su skužili da sam lago ,još i danas me strah izvadit bilo kakvi procesor
Bio ednom nafriziran jel 486-ica nije htjela na net i napizdio se tolko da sam ga frknuo nogom po donjem dijelu kučišta kad ono OVAKAV

SMILE na kučištu.....
Kad sam spajo ledice na komp često mi se desilo da žica dotakne kučište al se komp sam restarta ,al svedno misliš da nije vrisnilo nešto
Jednom spojio nekakav CD-ROM kad ono sam puk,puk i tak dosta puta se čuje na zvučnicima a komp se ne može pokrenit i onda sam ponovno spojio molex-e i sve radilo normalno:confused: