View Single Post
Staro 18.05.2010., 09:43   #1179
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
@syss - Evo testiram Kmplayer (za sad na XP64bit dok ne dodjem kuci ) i stvanro je odlican (thx na preporuci) i svidja mi se sto su neki shorcuti isti kao i za mediaplyer (full screen alt+enter, Alt+1,2,3,4 za resize, play/pause - sapce....) te ima stvarno sve zivo za podesit i za sad sam nasao samo jedan mpeg koji ne radi (slika stoji a zvuk ide) dok sve ostalo sto sma probao od avi, mpg, divx, Mp4, mov... radi savrseno. Sto se tice shortcuta editor je odlican ali nevidim nigdje 1fps pomake, ima 5 sec, 30 sec, 1min i 4 min tako da jos nisam siguran jel se to moze ili nemoze .

@fre@k - to je zanimljivo i to ne je nesto sto bi mi dobro doslo (kad provjeravam neke animacije bas listam frame po frame) za sve formate (do sad sam samo u QTu mogao jer widnows media player to ne podrzava) jedino sto sam gledoa malo reviewe i VLC bas ne cita sve formate kao KMplayer a nisam ni sam siguran zelim li imati nekoliko playera pa da se "pokolju" . Uglavnom TXH na prijedlogu i budem probao na ovoj mashini (XP64bit) pa se kasnije odlucim za sto je bolje da instaliram na win7x64 .

Trazim jos neke blesave formate koje imam po diskovima pa da definitinvo vidim koji playa bolje .

EDIT : Ahhhhhhhh KMpayer ima frame by frame - zove se "framestep i tipka je "F" ili "shift+F" za nazad . to je TO skoro pa savrsen player.

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 18.05.2010. u 09:57.
Lewis je offline   Reply With Quote