Mali OT, ali moram.
Dakle ova igra loše utječe na mene.
Maloprije sjedim na kavi pored jednog shopping centra i neka djeca se pojave s pištoljima, plastičnim, airsoft-style, ispucavaju gumene metke. Jedan od njih je izgledao baš ono cool, sa svjetlom i IR ciljnikom. U meni se nešto upalilo, zjenice se proširile, osmijeh se navukao i odjednom sam odlučio da moram imati jedan takav pištolj!

Otišao u shopping centar i tamo je bio Turbo Sport. Odem do police sa pištoljima i vidim ostala još samo 2 takva. Pogledam cijenu i ne vjerujem - 29kn. Rekao sam "to je to, moj si". I tako sam kupio...ne jednog, nego dva, različita. Bile su tu još neke puške od 100tinjak kn, međutim njih nisam htio. Uzeo sam ova dva. Jest da su kinesko smeće ali ja sam za 60kn bio sretan ko malo dijete

Jedan je opak i velik, izgleda ko da odvaljuje zidove, a drugi je onaj filmski, jebeni, Smith&Wesson-style sa istaknutim svjetlom
Slijedi foto-sešn:

Ali to nije sve. Sada upravo idem na razgovor sa predsjednikom airsoft kluba, malo pogledati njihov arsenal i dogovoriti mogućnost da postanem aktivni član tog kluba, samo to su ozbiljnije puške, prave replike, željezne, od 1000kn pa naviše...

zz