View Single Post
Staro 17.05.2010., 15:24   #26
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Ja mislim da je trebalo ostati sve po istome...a ako PCE kao firma ima problema zbog prevaranata neka to sasjece odmah tako da ne odgovara za muljatore.

Ako kazu da oni nisu sluzbeno radili popis dobrih/losih trgovaca ne kuzim zasto bi oni kao firma onda sad odjednom odgovarali za ovakve muljaze???

Jel za to odgovara jedan oglasnik ili njuskalo??? Normalno da ne, e pa onda ljudi ogradite se.

Takoder neka kupci prije trgovanja dobro prouce postene trgovce i neke pripaze kod trgovanja sa onima sa 0 postova.

Crnih trgovaca je uvijek bilo i uvijek ce biti. Tko vam je sumnjiv nemojte kupovat, za onog za kog se nista ne zna neka se primopredaja radi iskljucivo ruke na ruke uz pokazivanje osobne i to je to.

Pa mi vi recite da to nije najbolje i najpametnije.

Imao sam preko 100 trgovina od kojih ovdje oko 20...i najebao sam samo jednom...za sto sam si ionako sam kriv.

A oni koji ne citaju savjete i pravila te bivaju prevareni su si sami krivi jer su naivni i misli da se to njima nikada i nikako ne moze dogoditi.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Slobodno stavi link. Nećeš dobiti ban.
Evo samo jedan klasicni primjer:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...-oglas-1253872

Ocigledno svima poznat crni trgovac. Kaze da prodaju doticnu grafu za 1200kn a mozda i manje uz cjenkanje. Dakle on prodaje gtx260 soc...pazite novu zapakiranu sa garancijom u HR.

Najjeftinija nova kod nas je 1580kn ako se ne varam. Od kuda?? Zasigurno nagradna igra : )))

Treba ga pitat od kuda je garancija jer trgovat po ovakvim cijenama novo sa garancijom je zbilja vrh prevara...

Zadnje izmijenjeno od: extremepc. 17.05.2010. u 15:38.
extremepc je offline