Da, izgleda ok. Al za kurac je sve to ak osjebu najbitniju stvar, igrivost

I Silent Hunter izgleda jebeno, al kad ga probaš igrat...jebeni fail godine...
Nego nadam se da će celer dovest u red, ono iz jedinice je famozno, ovo šta vidim na zadnjem videu je debilno, izgleda dječje, a taj celer koliko god bija nebitan detalj mi je bitan u igri gdje ću 50% vrimena bit u autu

Ne sviđa mi se ni ovo šta lik može imat 2, 3 pištolja i 3(?!) puške, a da je sve skriveno u jakni

U jedinici si mogao imat 2 puške, ali si jednu trebao nosit u ruci u tom slučaju
Citiraj:
Autor TheProfiler
A glede hardvera, jedinica je bila gladna megaherca i gigaherca, a tako će i dvojka. Ali mislim da bi neka mašina poput moje trabala to gurat sasvim ok, osim ako engine ne bude uber-neoptimiziran (opet a-la zadnji GTA  )
|
Da nisi nešto pobrkao?

Iako nisi jedini, masu ljudi priča o nenormalnom hardveru koji je zahtjevala jedinica, a ja sam tu igru igrao na 2 kante, poprilično loše konfiguracije za to vrijeme, laptop sa celeronom 1,5 GHz, 256 MB i internom grafikom koja jedva da vrti ikakav 3D, te stolnim AMDom 1,1 GHz, 256 MB rama i nekom jadnom ATIjevom grafikom, 7000 ili 8000 serije, znam da san kasnije kupio 9200SE koja je također bila jad, a onda znaš kakva je bila ova ranije...