View Single Post
Staro 16.05.2010., 00:03   #893
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
@vrga
u command line-u znam osnovno,ništa posebno.

vidjet ču prvo sa njihovim ruterom kako stvari stoje pa ti se lako javim.pokupim te ja autom ili ti dofuram ruter ,zavisi kako ti paše.
hvala na ponudi.lijepo od tebe.
može

javi na pm ak treba pa se dogovorimo.
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Pozdrav!

Di ima kupit neki dobar i donekle jeftin i pouzdan bežični modem za B.net koji će naravno radit i ne stvarat nikakve probleme (ako uopće tako to ide)? Može kakva preporuka da mogu koristit 2 kompa zajedno s jednim modemom i da se mogu npr. spajati sa mobom na net.

Hvala!
Linksys wrt54 serija cijela (ako ne uzimamo obzir carnet boljke sa pptp-om, malo routera generalno može kak treba odradit to), Thomson Speedtouch 780i WL (sa Thomsonovim firmwareom i modificiranjem jednog LAN porta na routeru u WAN port), i generalno bilo koji router koji prima net preko LAN porta, ne preko adsl-a, gorenavedeni thomson je rijetka iznimka.

Najjeftinije ti je po meni nabavit dotični speedtouch i sredit ga. Dugo sam ja koristio jedan komp što sam imo viška kao router al... ipak cucla to struju a idle-a proc 99% vremena.

FYI, ak nekog zanima, danas me počeo karat ping lagano nakon duuuugo vremena, al s obzirom da su dizanja brzina, očekujem da će se normalizirat nakon što prođe sve. Ak ne, vrijeme za potegnut vezicu XD
Vrga je offline   Reply With Quote