View Single Post
Staro 15.05.2010., 23:57   #203
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Moja preporuka, pokusaj nabaviti 4890 polovnjacu.. U slucaju da nije dostupna odi na 5770 iz razloga vec poznatih svima (iako se slazem u cinjenici da je GTX260 216p jaca po sirovoj snazi..). Jedno pitanje, zasto oc ne dolazi u obzir? Imas neki poseban razlog ili ti se jednostavno neda? Jer radi se o tome da ce bilo koja grafa koju uzmes (bila to gtx260, 4980, 5770 ili neka treca) davati dosta bolje rezultate sa laaaganih 3.0 ili 3.2Ghz (sto za q8200 nebi tribalo predstavljati nikakav problem)...

Ocao sam konfu prije 5 godina...a mozda i vise...bartona sa 2500 na 3200...nakon nekoliko vremena postao nestabilan...pa je bio vracen na default...

Sada imam dvije konfe...skoro identicne...probao oC...na 2.8...dakle samo 2.8 bez dizanja voltaze...nakon 2 tjedna pc postao nestabilan, zamrzavanje, rusenje...etc...stavio na default sve radi super.

Zaključak: Ili imam hebeno loše sreće pa dobivam šljam primjerke ili jednostavno kroz vrijeme moram dic napon...a to ne bih zelio...

Istina X-48 DQ6 je ok ploca za OC...i ram moze posluziti...ali me irtira ta nestabilnost nakon nekog vremena..

A i da imam box cooler...

I zato kazem dosta mi je vise ulupavanja para u milijun grafa i isprobavanja i ne zna sta sve ne...hocu normalnu grafu s kojom se mogu naigrat a da je proc moze iskoristit...tj da kad ga vec imam da ga zaposlim kako spada...

I normalno svaka kuna je bitna a uzeo bih nesto rabljeno sa garom da ustedim koju kintu i da ostatak love koje bi bacio na nesto mnogo jace potrosim na nesto pametnije a opet se igram ko covjek...
extremepc je offline