Citiraj:
Autor -Stinger-
...//...
|
Svojim postovima samo dodatno potvrđuješ ono što zaista jesi. Pozer, fanboy, dio DFP ekipe!
Kažeš da ti je svejedno što sam ja testirao, pa nisam niti implicirao u to da bi se trebao zabrinuti.
Samo kažem da za razilu od tebe, ja bar imam pokriće. Barem sam isprobao što drugi nude dok ti slijepo pratiš modu.
Kažeš da sam ljubomoran.

Na koga? Tebe? Daj se saberi!

Da hoću sutra bi imao RIIIE, ali mi to ne treba. Na protiv evo ovo sad tipkam sa starog s939 Winchestera na DFI LP.
Tako da ako ti je to jedini argument slab si.
Spomenuo sam pozere i tatine sinove jer je na žalost 99% takvih koji kupuju navedene komponente. Reci mi ti što si to ti napravio pažnje vrijednoga na svojoj Maximus ploči? Što ti je to ona ponudila da jedna X38 vulgaris ploča ne bi mogla?
Dalje kažeš da se na ASRocku i Kingmaxu ne da OC-at. Tu se zaista do izražaja dolazi razina tvoje neinformiranosti i neiskustva.
Dizao sam ja svoj Core i7 940 na
ASRocku, na RIIE, na
P6T WS i postizao 220/221 MHz BC što je na žalost kod mog primjerka zid.
Da se na svemu fino overclockirat ako znaš, ako ne znaš đaba sve điđe ovog svijeta.
Deluxica je samo primjer jedne odlične Asusove ploče koja je osjetno jeftinija od Ramapge serije a nije ništa lošija.
ASRock košta oko 1700kn i odličan je odabir onima koji nemaju ili ne žele dati 2+ k kn za MBO.
Opet, vraćam se na tvoju provalu da nisi dovolno bogat da kupuješ jeftino. Gdje impliciraš na ploče od tri tisuće kuna kao ploče koje opravdavaju cijenu a sve ostalo je škart.
Razumijem da si Asus fanboy i da štuješ Rampage/Maximus ploče ali moraš shvatit da te ploče nemaju povoljan odnos cijene/perf. To su perjanice Asusa i zato su skupe.
Eto toliko od mene. Mislim da zbilja imam mnogo pametnija i korisnija posla od uvjeravanja jednog fanboya u nešto što velika većina ljudi shvaća po defaultu.
Citiraj:
Autor snake 1
Imam prvu verziju hladnjaka. Koliko vidim ima kit za montazu na lga 1156 ali kod nas u trgovinama ga ne vidim.
Izgleda da cu morati kupuiti drugi. 
|
Da, postoji
adapter. Njih je bilo za kupiti u Linksu. Nazovi ih i pitaj hoće li ih ponovo imati u ponudi.
Ili uzmi ploču na koju ćeš moći postaviti LGA775 hladnjak.
EDIT:
Možeš kontaktirati i
Zolu