Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Taj TL kao da vam sere pare, a ne daje skidanje torrenata koji se nađu i na prosječnijim level 2 sajtovima (sa možda 20% manje seedera, a i tih 20% manje je opet dovoljno da razvijete punu brzinu).
Imam TL acc a koristio sam ga 2 puta, jedan od lošijih trackera uopće, FL-a nema uopće, ratio težak za držati, first class gluposti.
|
Danas se moram sloziti sa ovim.

Nije mi problem drzati ratio na TL radi seedbox-a, ali IPT je daleko bolji tracker ot TL i to daleko bolji!

Tek sam jucer dobio pozivnicu za IPT i ne mogu vjerovati koliko je dobar, brzine odlicne, odmah u startu imas upload, nema fora da moram cekati odredeni broj sati da moram nesto skinit (a time si na TL smanjujem mogucnost da sto prije postanem Power user i nabijem ratio na novim torrentima), puno freelecha i koliko sam cuo odlican support za razliku onoga na TL (posaljem im tri maila ni na jedan ne dobijem odgovor) + VIP jadne fore i placanje na TL!
Sve to sto ima TL ima i na IPT, ali IPT je kralj kada ga usporedujes sa TL + rss koji na IPT i ostalim privatnim trackerima bogme dobro dode.
P.S.
Sto se tice serija, meni najdrazi TvT.org