Citiraj:
Autor khm
Uzeo sam ovaj iz REFILL BAR-a, zamjenski ABLE. Narucio, doslo iduci dan, stavio u printer i moram reci da je otisak kao sa original tonerom. P.S. Pohvale za Refill-Bar na brzoj i kvalitetnoj usluzi.
|
Budi ljubazan, pa za recimo koji mjesec, ili stotinjak printanja, javi koliko je konzistetna kvaliteta ispisa od ruba do ruba. Odnosno cistocom rezultata koju ostvaruje original.
Moram priznati da nisam vidio (bez ironije) zamjenski toner koji je uvijek imao konzistentan (1:1) trag "cistoce" izlaznog papira naspram originalu. Cak ni sa vecim imenima koji su prodavali reciklirane tonere i uz to davali dvije godine garancije. Za vecinu stvari potpuno nebitno, jer vecina ljudi nece ni primjetiti neke male packe. Ali memorandum nikad ne bi mogao poslati ako ima i jednu jedinu packu. Nelagoda me primi kad vidim packu, cak i da je najmanja.
Lijepo zvuci objasnjenje i napomena da koriste nove dijelove, jedino me do sada iskustvo naucilo da ovako rezoniram kad se spomene zamjenski laser toner. Zato bi dapace, volio cuti povratnu informaciju da ces i nakon duzeg vremena, moci posvjedociti da to stvarno drzi vodu u spomenutoj konzistentnosti rezultata.