View Single Post
Staro 14.05.2010., 15:44   #35
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Mali OT intermezzo humora

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
iggy moj, ulovljen si u syssovu petlju istine

Syss zapravo ima nelagodu kako direktno pitati o sumnjama u sekvencijlano i random piskaranje u svojim SSD P2P planovima na Meblo oltaru HTPC dominacije

Iggy ionako dnevno prekrsi na forumu po koji CDA i barem 2-3 NDA-a tjedno. Tako da moze iz prve ruke potvrditi da je P2P ionako najcesca "defragmentacija" na koju proizvodjaci i nisu toliko racunali - posebno ne na ekonomicnim modelima koje bi u drugim scenarijima slicne rabote, odma prekrizio svatko ozbiljan. Pa ipak, pokazase se prilicno izdrzljivim raubajuci godinama po raznim Syss masinama bez greske. Sto ce reci da na zdravom disku i nema tolikog straha od razumno koristene aktivnosti

Mada istina, imam neki prirodjeni oprez u moderativnosti koristenja.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
No ozbiljni sustavi to drugačije rješavaju i koriste upravo SMART analize
On November 5, 2008, Diskeeper's former CIO, Alexander Godelman, and Automation Planning Officer Marc Le Shay jointly filed suit in Los Angeles Superior Court for improper dismissal. In the complaint they allege that the company required training in Scientology as a condition of employment, and that failure to comply was cause for their dismissal. The plaintiffs cite this as a violation of the California Fair Employment and Housing Act.[9] Diskeeper has filed a motion to strike, alleging that First Amendment rights extend to enforcing religious teaching in a place of employment..

Ali pazi, ni uz sve CV-e i preporuke ti vise nemoze racunati ikad aspirirati da budes djelatnik DK-a. Osim, ako ne predjes na pravu stranu. Ovo baca sasvim novo svjetlo na vaznost defragmentacije, zar ne?
Visage je offline   Reply With Quote