Citiraj:
Autor Los Sam
Nisam primio duze vrijeme jedan paket od prodavatelja, a u medjuvremenu su mi stizali i po dva tjedna noviji paketi pa sam mu se obratio sa pitanjima u svezi slanja paketa.
Danas mi je stigla velika poruka na kineskom od, mogu samo pretpostaviti prema zastavici i zelenom tonu poruke, osobe koja radi na kineskoj verziji ebaya i u njoj se spominje tog lika, western union i ebay. Jedine tri rijeci na engleskom. Inace, kupovao sam na internacionalnoj stranici.
Stavljen je i neki link koji me vodi na neku kinesku verziju "Resolving buying problems".
U medjuvremenu u mojoj "won" rubrici sada pod sellerom pise "
eBay Note: This user is no longer registered on eBay."
Znaci covjek vise nije registriran bilo svojom voljom ili jer je suspendiran.
Sto mi je ciniti, kakva su iskustva? Odmah dignuti claim, dispute ili pricekati jer imam jos nekih 10 dana fore do isteka 45 dana.
|
Krunicu u ruke i moli za poštenje trgovca.
Ja sam imao takav slučaj na ebay.com; kupio od Tajvanca sa 200-tinjak prodanih itema (inače ne kupujem od takvih ali cijena je bila ludilo povoljna), platio, kad sutra dan od ebaya poruka da je liku zatvorena trgovina i da ako nisam platio ni neplaćam. Već sam alalio tih 200 kn kad eto sutradan tajvanac se javlja sa isprikama za neugodnosti, kaže poslan je paket. Paket stigao uredno i sve 5.
Al' sve je ostalo na dobroj volji prodavača, ebay tu ne bi mogao ništa koliko sam shvatio.
Liku je zatvoren ebay store, zatvorit će si račun za paypal, ukinuti karticu i tko mu šta može? Ili ipak može?
Bilo kako bilo sretno!
Al da nije sve crno eto i dobre zgode; kolegi kupovao košarkaške gaće iz Kine prije nekih mjesec dana (provjeren seller, već 3 puta prije uzimao od njega). Stigao paket i uručim kolegi. Kad eto za tjedan dana opet paket a u paketu još jedne gaće, iste kao i ove prve; valjda su se pri slanju prebrojali pa i prva i druga smjena poslala paket.

Prihvatio sam ovo kao poklon, ionako sam stalni kupac....
BTW ako netko treba nove New Orleans Hornets gaće, XXL , ljudi smo, dogovorit ćemo se.