View Single Post
Staro 14.05.2010., 12:03   #880
Vrga
Lalalallalaaaaaa
 
Vrga's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 521
Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
@Miso66

puno ti hvala na brzom odgovoru jer takav mi je i trebao a još i živimo i istom gradu



jer mi može još netko reći kakav je ping na b-netu i pošto je to kabelski internet ako više članova skida istovremeno npr neki film dali dolazi do opadanja brzine skidanja?


hvala
7 godina sam već na bnetu, špansko (uzeli smo davne 2003. dok je još bilo xnet, pa dcm, pa konačno bnet)



ping je ping. bit će ti dovoljno nizak za igranje osim ak si u kategoriji "gaymer"-a kojima ni ispod 30 nije dovoljno dobro.

meni je standard ping u Team Fortress 2 negdje između 20-60 i da se fino igrat bez ikakvih trzavica na serverima od cirka 30-ak ljudi. Nisam neki ultra super profi gamer, al nemrem reć da sam dosad igdje osjetio nekakav lag (izuzevši odurno loše servere, al to nije do bneta...)



što se tiče ovo više članova skida istovremeno... zavisi gdje si manje više. čista sreća po tom pitanju. al generalno se ne primječuje osim ako si pri višem dijelu korisnika što se brzine tiče. 8-12 megabita je po meni najsigurnija brzina, jel buš garant imo dotičnu bez beda. možda će se sad promijenit nešto jer su masovno digli brzine tak da ćemo vidjet kak će se držat sve zajedno

meni je sam jednom vrisnula brzina neta, što se ispostavilo na kraju da je skorodiro splitter kod telke (splitter di dijeli na kabel za telku, net i radio, na splitteru su skorodirali kontakti na neku foru)

Citiraj:
Autor bAKa-47 Pregled postova
jel realno mjerodavan ping do suseda prekletih? rađe probaj do Züricha speedtest izvrtit

btw, ovo je moj do Züricha...
Vrga je offline   Reply With Quote