View Single Post
Staro 14.05.2010., 08:30   #681
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Evo im velebnih navijača koji se boje zbog BBBa ic na utakmice soma ljudi,kakav ownage nadam se da smo sa današnjim danom rasčistili pojam "opasnosti od odlaska na utakmice s djetetom u bojazni od kanibala" od soma ljudi pola novinara i fotoreportera,montaže,rasvjete,kokičara,konobara

Ne kužim da toliki grad ne može napuniti tako jadan stadion ili bar "navući" 20k ljudi na isti. Tolika banda sjedi po birtijama i uopće mi nije opravdanje provala "radni dan". 60% radno sposobnih ne radi

Svi seru gurajte mlade, a kad Jurčić počne gurati mlade koji baš i ne mogu tako lako pobijediti Cibaliu i Šibenik koji imaju prvotimce sa svih strana Bosne i okolice koji se grebu da bi se prodali za koji euro u Švabiju - onda novinari počnu smjenjivati Jurčića jer ne valja i igra nije za kurac. Igra ne valja, ali mlade treba čekati - zato Englezi i ostale države imaju ligu rezervi gdje ti mladi stasaju. Naši "novinari" su obični pijani šljam, dupelisci lokalnim šerifima koji nije dostojan kupovanja novina i čitanja njihovih kvazičlanaka. I po meni su gotovo najviše oni krivi što se toliko pumpaju atomsfere o smjenama trenera bilo Dinamu, bilo Hajduku i koje to onda seljački gazde klubova tipa kamatara i krofnaša prihvaćaju zdravo za gotovo kao stav javnosti.
Dizel je offline   Reply With Quote