Tema: Apple iPad
View Single Post
Staro 14.05.2010., 02:46   #209
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Da li si možda pročita koji članak u Bugu u zadnjih 5g da nije reklama za neki prozivod, a njihove "recenzije" su smijurija jer se ta "recenzija" 90% svodi na nabrajanje karakteristika, a ostalih 10% uvod i trkeljanje.

Takva je velika većina recenzija u Bugu, ali i ostalim magazinima u nas, što je i razumljivo jer žive od oglašavanja, da napišu nešto loše o nečemu sponzori bi ih otkantali.

Tako da čak i najgore prozivode pokušavaju sugarcoat-at ili ih uopće ne recenziraju (što je OK).
Ma iskreno, nisam od jucer u kompjuterskom svijetu, tako da mi bug sluzi kao izvor novosti, ako sam nesto na netu propustio. Dovoljno mi je vidjeti karakteristike nekog proizvoda (specifikacije), pa cu ponekad vec onda znati nesto vise o proizvodu. Ali bas zato jer Bug ima neki ili neutralan stav (ukoliko je los proizvod) ili umjereno blagonaklon ako je dobar (u smislu - "nvidija - novi vladar high klase, ali za puno novaca"), zacudilo me hvaljenje applea.
Jer bi ocekivao ako nista drugo onda rezerviran stav - kao, "skup je, ne radi ovo i ono, ekran bla bla, usb bla bla, iskoristivost bla bla, infantilni marketing.... ali je uza sve to gotovo posve nova dimenzija "racunalstva"".
Pa se u biti samo nadam da nisu napravili neku djetinju recenziju na razini jabucnjaka.hr
Ili ako jesu, da su bar dobili gro para, u sto nekako sumnjam