žilete sam se odrekao jer iza svakog brijanja imam pristeve i rane, jer ziletom prodem preko dva tri prista i odmah potece potok krvi
zato sam kupio el. brijaci aparat Braun cruZer3 red, inace od verzije imaju plave i crvene nema nikakve razlike, provjerio na netu i trgovkinja isto tako provjerila, jedina je razlika kaj je ovaj plavi neopravdano skuplji od crvenog, a nista mi nije lijepsi od crvenog kojeg posjedujem cak stovise crveni je lijepsi po izgledu tj. pase mu ta boja prema dizajnu moram se malo zekati pa glumim ciganovica i modnog macka
http://www.suvremena.hr/img/ArticleImages/5256.jpg
isto tako treba se znati sluziti bilo sa ziletom ili el., jer kod zilete se obicno brije niz lice od gore prema dolje, dok kod el. sa mrezicom ide se od dola prema gore, i da uvijek se posteno obrijem sa el. brijem se svaka dva dana, mrezicu i nozice nisam jos promjenio sad ce biti treca godina, uz redovito barem svaki tijedan jedanput skroz rastavis glavu brijaceg aparata tj. mrezicu i nozice kako bih ih oprao i pocistio s onom cetkicom pa izgleda ko novo
inace jasno je da ovi sa ziletom bolje obrije bradu na dulje vrijeme, samo sto ak imas problema sa pristevima onda ces se fino izmesariti, al ako nemas onda super, el. nepravi pristeve vec losion koji Vam neodgovara Vasoj kozi to sam bio i istrazivao pa znam nekad sam se brijao sa el. pa stavim shit od losiona poslije brijanja drugi dan pun pristeva, zatim sam iduci put opet se obrija sa el. i nisam stavio losion i nijedan prist nije izbio drugi dan, pa otada onda koristim poslije brijanja nivea balzam one bijele boje tekuceg sadrzaja