A valjda sam pogodio dobro mjesto za topic,mislio sam pod hlađenje il tako nešta,al valja i ovo spada u neki modding kućišta pa ajd...
Dakle,kupio sam Scythe KAZE Q fan kontroler
http://www.scythe-usa.com/product/ac...20_detail.html
Da nas ugrađen pa ću malo napisati dojmove.
Samo pakiranje sadržava 3,5" kontroler, 4 produžna 3-pinska kabla za ventilatore dužine oko 70cm te 4 vijka za učvršćivanje.
Ugradnja krajnje jednostavna u floppy disk slot s tim da se kontroler pričvršćuje samo u 2 točke, što znači da je kontoler kompaktnih dimenzija i zahvaća samo prednje 2 rupe u slotu za montažu, pa vam netreba puno "dubine" u kućištu. Potencimetri imaju graničnike 7-17 sati, pilotski rečeno.

Za tu lovu, dobre izrade, ništa ne klapa, ne krcka, prednja ploča od crnog aluminija....samo je nedostatak što na gumbima nema neke oznake pa nikad neznaš na koliko su ventovi odvrnuti - ima urezano, al bi to trebalo npr. u bijelo pofarbati da ostane ona crtica il tako nešta.
Dok to ne riješim,pratim ventove preko HW monitora i sve OK.
Za sve one koji kupuju, treba obratit pažnju na kablove, jer kada ventove spojite na kontroler gubite očitanje br. okretaja, pa treba modificirat postojeće ventove ili kupit ventove koji već imaju izdvojenu onu žutu žicu pa nju uštekat na matičnu ploču-znači brojač okr. na matičnu a ostatak na kontroler.
Inače,nema nikakvih lampica,light show efekta i sl. što meni odgovara jer ne podnosim kojekakve lampice i sl. cirkus na kompu.

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us