Evo dosao mi je pred 2 dana i reci cu par pocetnih impresija...
Prvo me iznenadila velicina. Stvarno je velik i impresivan. Plastika od koje je napravljen cini se dosta kvalitetnom. Ne ostaju otisci prstiju na koje sam navinknuo kod npr toshibe koju ima moja draga.
evo nekoliko slicica
http://mihovil.jalbum.net/asus-g73jh
Nisam nikakve benchmarke radio tako da sve sto mogu reci je da sve radi jako brzo, sve igrice koje sam isprobao rade apsolutno glatko u nativnoj rezoluciji sa svime i AA (dosada sam isprobao na ME2, AC2, Dragon Age Origins, Just cause 2, supreme commander 2, stories from liberty city i onaj novi spliner cell ili kako se vec igrica zove). Mozda sam za sada previse odusevljen sto mi je dosao kompjuter ali jako sam zadovoljan.
Osim toga nisam ocekivao da ce biti toliko tih i da se nece pregrijavati. EEE mi je znao biti toliko vruc da ga nisam mogao drzati u rukama dok je ovaj hladan uvijek.
Monitoru za koji sam cuo da nije bas najbolji zasada ne mogu nista ni najmanje zamjeriti jer slika je prebistra i izgleda dobro. jednio se malo duze trebam naviknuti na ovu rezoluciju od 1920*1080 jer mi se vecina stvari cini jako sitnima.
+ sitnice koje sam dobio uz komp - ruksak je ok... radi svoj posao i izgleda ok. Posto je radjen za taj laptop savrseno stane u laptop u ruksak. nista posebno ali ok
mis - ovo mi je prvi put da imam takav mis, plasio sam se da ce biti neki wireless mis ali na srecu nije! moram priznati da usporedjujuci obicne opticke i ovaj ROG laserski da je kao iz neke druge price.
To je ukratko prica o asusu G73jh-a2