View Single Post
Staro 08.12.2004., 02:26   #17
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Njusskallo
I nađem stvari o kojima su već drugi pisali. Probao sam to .. i tražio sam ali onda sam se sjetio da na forumu ljudi znaju koje se igre igraju i da ču tako najkvalitetnije napisati članak. Iskustvo je jedno a half life review je drugo, a to nemora bit ni istina
Pa i recenzije su iskustvo drugih ljudi-recezenata. Preporucujem ti sljedece stranice jer i oni znaju sta se igra :
www.gamespot.com
gamer.vip.hr
www.bug.hr/master

Usput napisi i recenziju novih Simsa:
The Sims 2 jer je ipak prvi dio najprodavaniji PC naslov ma sto ljudi o njemu mislili. Moje misljenje:
-The Sims 2
80% Odlican naslov koji se nece svima svidjeti. Osim kozmetickih novina u vidu ljepe no zahtjevne 3d grafike donosi i dovoljno novina da bude pravi i dostojni nasljednik. Najveca od njih je stvaranje obitelji gdje napokon djecu ne posvajate vec su ona geneticki slicna svojim roditeljima a dobivate ih u krevetu - ne vise "preko telefona". Ljubitelji orginala uzivat ce i u nastavku. Nije dobio vecu ocjenu jer ipak "nije naslov za sve" no u svom prikazu zivota i dalje bez konkurencije. Mislim da ovaj serijal mnogi neopravdano pljuju. Meni igra nije nesto (za 2h igranja najvise) no ipak donosi svjezinu i pozdravljam svaki pokusaj da se ubaci "nesto novo"(koncept,zarn,seting,svijet) u racunalni svijet.