View Single Post
Staro 12.05.2010., 21:24   #863
Vrga
Lalalallalaaaaaa

Vrga's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ajmo ponovo, posto vidim da me niste shvatili. Download je 4mbps i ako ja stavim makar 1kb da ide torrent, nece mi otvorit link, niti jedan,uopce . Sad jasnije? Znaci cim se torrent upali, amen mi je s netom.Dok na t-comu i optimi mi nije tako, tamo ako mi download ide max 500kbps otvara mi normalno stranice, jest malo sporije ali ih sve otvori u razumnom roku.

Nebitno dali sam navikao na nekog ili nisam ,ako na 2 razlicita ISP radi a na trecem radi dali je to navika ili njihov problem? ako vec placam 180 kn za 2d onda zelim da mi net radi normalno.
Gle, nije do njih direktno. Provjeri si na kompu apsolutno sve, provjeri u torrent programu kolko konekcija je max dozvoljeno itd.

ja imam u utorrentu global max 1000, per torrent 250 konekcija. meni ne jebe tolko kad otvaram stranice, al isto se osjeti lagano da "laga" ajmo reć. također uzmi u obzir da sam ja među postotkom Bnet korisnika koji imaju izuzetno dobru vezu.

ak koristiš utorrent, probaj smanjit global max na 100-300, i per torrent si odredi neki max u odnosu na to kolko misliš imat torrenta upaljeno odjednom. (manje torrenta odjednom = veći broj max konekcija, više torrenta odjednom = manji broj max konekcija.) ovo se odnosi na per torrent connections, ne na global max.

također ovo što je kolega spomenuo za half open konekcije isto vrijedi provjerit.

Citiraj:
Autor damiramida Pregled postova
Vrga ti je vec odgovorio.QoS i prioriteti su problem.....
Probaj cFosSpeed (30 dana je beplatan za probu), sigurno ce ti rijesiti problem.Koristim ga vec nekoliko godina i normalno mogu surfati i skidati torrente.
Link: http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
e bolan, ovo je dobra stvar čini mi se baš bum ga isprobo.
Vrga je offline   Reply With Quote