Citiraj:
Autor xulos
Ajmo ponovo, posto vidim da me niste shvatili. Download je 4mbps i ako ja stavim makar 1kb da ide torrent, nece mi otvorit link, niti jedan,uopce . Sad jasnije? Znaci cim se torrent upali, amen mi je s netom.Dok na t-comu i optimi mi nije tako, tamo ako mi download ide max 500kbps otvara mi normalno stranice, jest malo sporije ali ih sve otvori u razumnom roku.
Nebitno dali sam navikao na nekog ili nisam ,ako na 2 razlicita ISP radi a na trecem radi dali je to navika ili njihov problem? ako vec placam 180 kn za 2d onda zelim da mi net radi normalno.
|
Gle, nije do njih direktno. Provjeri si na kompu apsolutno sve, provjeri u torrent programu kolko konekcija je max dozvoljeno itd.
ja imam u utorrentu global max 1000, per torrent 250 konekcija. meni ne jebe tolko kad otvaram stranice, al isto se osjeti lagano da "laga" ajmo reć. također uzmi u obzir da sam ja među postotkom Bnet korisnika koji imaju izuzetno dobru vezu.
ak koristiš utorrent, probaj smanjit global max na 100-300, i per torrent si odredi neki max u odnosu na to kolko misliš imat torrenta upaljeno odjednom. (manje torrenta odjednom = veći broj max konekcija, više torrenta odjednom = manji broj max konekcija.) ovo se odnosi na per torrent connections, ne na global max.
također ovo što je kolega spomenuo za half open konekcije isto vrijedi provjerit.
Citiraj:
Autor damiramida
Vrga ti je vec odgovorio.QoS i prioriteti su problem.....
Probaj cFosSpeed (30 dana je beplatan za probu), sigurno ce ti rijesiti problem.Koristim ga vec nekoliko godina i normalno mogu surfati i skidati torrente.
Link: http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
|
e bolan, ovo je dobra stvar čini mi se

baš bum ga isprobo.