View Single Post
Staro 08.12.2004., 02:08   #16
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Preporucio bi ti da nabavis sve igre koje si spomenuo uz to jos i nove Pirate, Football manager 2005 i FIFU 2005.(potonja je tu jer netko mora dobit i losu ocjenu ).
Probaj bit objektivan(kazem probaj jer tu potpuna objektivnost nepostoji-znas kako se kaze o ukusima se ne raspravlja) - odnosno razumit da svaki naslov pripada nekom zarnu i da ti se nemoraju svi zarnovi svidjat. Zato je nekom tko nema visegodisnje iskustvo igranja svih zarnova tesko pisat recenzije. Ja igram sve zarnove od svoje 5. godine(davno je to bilo ). Ovo je moje misljenje o naslovima:

-NFS:Underground 2:
90% - Zabavna igra koja te stalno tjera dalje nudeci ti nove aute,djelove,poboljsanja te otkljucavanjem djelova grada. Dobar osjecaj brzine i grafika.Zamjerka je sto nema ostecenja auta.
-Half-Life 2:
95%-Odlican naslov kojeg nisu mogli upropastiti ni brojni bug-ovi, kasnjenja... Sjajna grafika i modeli likova uz havok fiziku koja daje jos jednu dimenziju igri. Raznoliki "nivoi" u kojima cak i izmjenjujes prometala,dobra prica i svijet.
-Football manager 2005
94%-Sjajan nastavak CM serijala kojeg "ozivljava" s novim usminkanim suceljem i nekoliko detalja u kojima se istice odnos prema drugim managerima i medijima te nova sezona. Najbolji nogometni manager.
-Doom 3
80%- Remake doom-a 1 i 2 koji nudi karakteristicnu horror atmosferu i sjajnu grafiku koja se temelji na igri svjetla i sjene te sjajnom bump mapingu i "teskim" (preteskim) teksturama. Dobri modeli likova i relativno visoka igrivost pokvareni su nekim detaljima kao sta je naprimjer prilicna monotonija zatvorenih prostora u kojima se radnja odvija no mislim da ovaj proizvod nije razocarao one koji su igrali prva dva djela i koji su bili svjesni da je ovo njihov remake pa samim time nisu ocekivali neke stvari koje se pojavljuju u modernim FPS-ima. Za ljubitelje star skole FPS-a i horor atmosfere koja fali jos od Alien vs Predatora 2.
-Rome: Total War
94%-kralj strateskog zarna. Sjajan naslov za jedan RTS prekrasne grafike koji spaja odlicne strane ponajbolih strategija(Civilisationa i Warhamer Dark omen-a). Igra se sastoji od dva djela: prvi turn-based na karti gdje vodimo brigu o svojim gradovima i premjestamo jedinice te drugi real time koji se pokrece kad zapocne borba gdje je taktiziranje i upravljanje jedinicama u formaciji vrlo vazan cimbenik. Dodatni doprinos igri daju detalji kao sta su odnosi u senatu i misije istog, obiteljsko stablo...Visoku ocjenu ne ugrozavaju ni neki detalji kao upitan AI jedinica te neke jedinice koje se ne uklapaju u jednu ozbiljnu strategiju. Sve u svemu borba za Rim moze poceti i bit ce ljepsa i bolja od bilo koje do sad!
Citiraj:
Originally posted by big_B

Ekipa koj hala doom ili ut sumnljam da hala i nfs.
Ja igram sve zanrove. Obozavam Blade runer, cjeli Total war serijal, Half-Life, Splinter cell, Baldurs Gate, Freelancer,Elite, Pirates, CM i Football manager...Za recenzije mozes skocit i na gamerove stranice ili gamespot il kupit Hacker il PC Play...