View Single Post
Staro 12.05.2010., 18:22   #5482
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Meni je pak novi Iron Man čak i bolji od prvog dijela. Zabavni negativci (od kojih se budu neki pojavili u još boljem izdanju i u trećem nastavku) koji u određenim trenucima imaju smisla za humor koji je u rangu s legendarnim Seinfeldom, standardno odlilčan Robert Downey Jr. koji zadnjih par godina svima dokazuje da glumačkog talenta ima ko u priči i akcija bez premca. Još da su predivnoj Kate Mari i njezinom liku dali malo više minutaže - film bi imal apsolutno sve. Odličan humor i glumce, pristojnu dozu akcije, te Scarlett i Kate.

Thor je sljedeći na redu iz Marvelove radionice i stiže točno za godinu dana, a u glavim ulogama su Chris Hemsworth, Natalie Portman, Kat Dennings i Anthony Hopkins - pametnome dosta.
The Avengers pak stižu 2012. također u petom mjesecu. Iron Man, War Machine, Thor, Loki, Scarlett ponovno kao Black Widow, Captain America i ostatak ekipe budu zagarantirali da The Avangers u svim nastavcima (ziher trilogija ko i svi danas popularni serijali bazirani na stripovima i knjigama) koje su isplanirali, bude i više nego vrijedan gledanja.
Thor i ja jedva cekam jer hej to je frikin thor, a što se tiče avengersa to bi moglo ispat awesome (imas na youtube avengers animirane filmove ak nisi gledao), samo da ih buđet ne zajebava.

Inače zadnje odgledano
Kickass: ocjena kickass, 9/10, humor akcija i zajebancjia