Tema: Usb hub
View Single Post
Staro 12.05.2010., 18:04   #7
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja sam kupio ovaj Canyon u ADM-u nedavno. Ima dodatno napajanje i dovoljno dugačak produžni usb kabel. Uštekao sam ga, kompjuter ga uredno prepozna, popikam periferiju zbog koje sam ga i kupio u njega, sve super.

Cijeli dan radi normalno, ugasim kompjuter, upalim, kompjuter se neće bootat, power ledica svijetli kada stisnem gumb za paljenje, ali to su svi znakovi života koje pokazuje.

Mislio sam da mi je otišlo napajanje, nisam ni pretpostavio da mi probleme može stvarati taj hub koji je, ponavljam, normalno spojen dok je kompjuter bio upaljen.

Nakon probe drugog napajanja, slučajno pikam nazad svu periferiju u komp i u trenutku kad upiknem hub, kompjuter se restarta. Pling! (to je se žaruljica upalila)

Naravno, stvar je u hubu. Reklamirao sam i čekam da vidim šta će dalje bit. Kad je iz huba isključeno njegovo napajanje sve radi normalno, ali kako postoji verzija sa i bez napajanja, nisam htio da ispadne da sam bezveze kupio ono s napajanjem, iako mi nije presudno bitno, za sada.

No uglavnom, razlog zašto ga ne kupiti, osim mog iskustva koje može biti slučajnost je plava ledica koja svijetili i kad je komp ugašen, neovisno i tome da li je napajanje huba spojeno ili ne. Svijetli prilično jako i potrebna je crna izolirka preko nje ako spavaš u istoj sobi.
Feyd je offline   Reply With Quote