Citiraj:
Autor hammer_of_thor
I ja mislim da nisu za usporedbu, neželim ni pomisliti kako ona plastika što skriva hot swap i onaj vent sa strane diskova počne klepetati kad bi unutra stavio četiri terabajtna Hitachia 
|
Imam 4 diska u tom hot swapu (2*1TB Samsung (F1 i F3) i 2*Seagate (400 i 500GB stare serije) i nikavih problema niti klepetanja/zujanja NEMA. Sve ima svoje sjediste i klik/kopcu tako da bolje da ne pricas napamet ako vec neznas stvarno stanje stvari.
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Lijepo je što je sav crni, i'll give him that, i dobar je COrsair, ali nije sveti gral među kučištima
|
Nitko nije ni rekao da je sveti gral (ima i boljih naravno) ali je jednostanvo bolji od oba koje ti navodis i tu se slaze i vecina online recenzija i oni koji su ga probali ili ga koriste dok ti pricas ovako napamet kao i vecina ekipe po forumima ali zato nam je bar zabavno, ima tema/postova ako nist drugo

.
BTW imam 4 razlicita BigTower Chiefteca (nevolim male kutije, brzo mi ponestane prostora

) i jedan Antec P183 te sam prije imao Silverstone TJ-01 te Aopen BigTower i ovaj 800D ih sve nadmasuje u svakom pogledu (nazalost i cjenom ali SStone je bio blizu cjenom (citaj preskup) u doba kupovine

).