Tema: Usb hub
View Single Post
Staro 12.05.2010., 14:21   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor The Player Pregled postova
Pozz, znate li koji bi bio dobar usb hub ne kojeg bi isao reciver od tipkovnice i miša
Ukratko = Nijedan!

Tastatura, mis i opcenito uredjaji "stalne potrebe osvjezavanja" su zadnja stvar koju zelis spajati po hub-ovima ako zelis stabilan rad na USB-u. Uopce ne sumnjam da nekome radi na nekom boljem Hubu. Ali iskustvo kaze da je prica sira od samo zadovoljavanja potrebe za napojnim sokom. Zlatna preporuka je da sve kontrolne tipkalice/kontrole unosa, uvijek budu spojene primarno na portove ploce. Hubovsko cuclanje propusnosti porta na koji je spojen dok akomodira sve spojene stanare... moze ponekad visestruko masirati rad pojedinih USB uredjaja. Najcesce u nejasnom ponasanju tipkovnice ili misa na koje bi zadnje pomislio da imaju nezadovoljavajuci USB tretman.

Citiraj:
Autor The Player Pregled postova
, bluetooth adapter, neki usb preko kojeg gledam tv, znaci da ima bar 4 porta a da moze sve dobro napajati
Napravi reorganizaciju na portovima ploce; dodaj headere ako vec nisi ili jeftinu USB karticu ako imas slobodnih portova. Dapace, uzmi i pristojan USB hub ako ti je to od pomoci da sve potrosace poredas. Ali tastatura (posebno ako je primarna) i mis su uvijek prvi prioriteti koje spajas drito na portove kao i slicna bratska periferija (tableti, track...)

Najbolji hub koji sam do sada imao je (nema ga vise u prodaji) Manhattan 7 portni dualac :

1) dostupni > Manhattan Hub USB 2.0, 7

Ovo je malo manje robusno kuciste nego ovaj prvi kod mene. koji je bio pomalo Mac-ovski dizajniran. Autronic je jedini imao taj model. Ali pokazao mi se do sada kao najbolji hub, a zbilja sam raznih imena izredao do sada. Jedino ne znam kako su zamislili sprovesti dozivotnu garanciju?

Ali dobro, veseli covjeka procitati.

/...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.05.2010. u 14:42. Razlog: link = ne mogu naci sliku svog HUB-a :(
Visage je offline   Reply With Quote