View Single Post
Staro 12.05.2010., 14:02   #17
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Ja ne kuzin jel vi zivite u istoj zemlji ko i ja ili u nekoj divnoj demokraciji di cvijece cvjeta na ulicama i tece med i mlijeko. Prvo i osnovno po meni nesto vridi onoliko koliko je neko spreman platit. Zapitajte se bilo ko od vas da vam dodje neko, bilo ko iz neke ustanove drzavne najvjerojatnije i kaze: iman 500k kuna za web. meni ide recimo 25%. Oces radit? sta bi rekli. Mozda bi neki od vas bili principijelni, ali svakako bi se nasli i neki koji bi rekli moze. Tako da po meni uopce nije tema tu koliko vridi nekakav web. ni ovaj ni ijedan drugi. Ako bojanje tunela moze kostat 20 miljona kuna onda zasto web ne moze kostat 350k. Po meni moze i miljon kuna. Dok god ima ko ce platit. Sad kakav je sam web je totalno druga prica. Te firme ionako ne zive od trzista. Opet ce se nac neko ko ce rec daj stari iman jedan posal ako si zainteresiran... jel

P.S. sta se tice ljudi koji rade za doticne institucije a bave se informatikom mislim da nikad, barem kod nas, ne rade web, a rijetko i nesto drugo. Jednostavno se tako ne mogu oprat novci i spremit ih u dzep. Ponavljam da zivimo u Hrvatskoj. zemlji zalazeceg sunca

Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 12.05.2010. u 14:04. Razlog: suppl.
Antonic je offline