Citiraj:
Autor khm
zwer, 5k kn je bio sarkazam, daj ono malo...
Totalno se gubis u poanti teme, a teme je ogromno rasipanje pare za portale koji nemaju veze s pamecu.
Inace, ovo je najlosiji rad web burze.
|
Daj ono malo sta? Pa ne pricamo o portalu koji je sklepo susjedov mali sa kupljenim templateom za 30$ i 5 dana kemijanja po Joomli. Posao je odradjen profesionalno, ali je cijena smijesna.
I daleko od toga da se gubim u poanti teme. I ja mislim da je 350 soma pun k...c i osamsto previse za taj site, i da je netko vjerojatno uzeo dobar komad kolaca u dzep ili nesto tako.
Citiraj:
Autor Dr.Beast
Pitam se zašto se plaća vanjska usluga kada u gradu postoje ljudi zaposleni u Zavodu za informatičku djelatnost? Ili nemaju pojma posao za koji su plaćeni ili ništa ne rade.
Osobno sam radio integraciju sa ovim, ali i puno složenijim sustavima tako da znam o čemu se ovdje radi.
|
Pa ako nije tajna, koliko se recimo u normalnim uvjetima uzima za takav portal? Tu naravno mislim na neku korektnu cifru gdje su zadovoljne obe strane, i gdje dio love ne odlazi nekom papku u dzep samo zato jer "grad časti".

Posto poznajem nekog iz Web.Burze, bas cu se raspitat pa usporedit...
E i sto se tice zaposlenih u informatickom zavodu, tu vrlo cesto sjede ljudi koji o tome nemaju veze, to i nije toliko cudno. Svi znaju da se u ZGu zaposljavaju kumovi i ekipa, pa si nekako mislim da ni u Rijeci nije puno drugacije.
Cisto informativno, koliko vi sto pratite ovaj thread mislite da je realna cijena za taj posao? I molim da malo prosurfate siteom da nebi bilo "pa max 7500 kn".