12.05.2010., 12:01
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor zwer
 Vidi se iz aviona da u zivotu nisi napravio website. Pa se probaj suzdrzat. Slazem se da je cifra previse, ali 5000 kn?  I zasto izgleda ko govno? Funkcionalnost, dizajn s tehnicke strane, sadrzaj, sve je na mjestu...
5000 kuna vjerojatno kosta samo sastanak i dogovor sa projekt managerom studia koji je radio site... A ovako napamet, ovaj portal je vjerojatno radilo minimalno pet ljudi nekih mjesec+ dana, koju bi ti cifru uzeo za mjesec dana kao vlasnik web dizajn studia u kojem moras platit 5 ljudi koji imaju sigurno placu preko 10,000 kn mjesecno, PDV i troskove izrade?
|
Pitam se zašto se plaća vanjska usluga kada u gradu postoje ljudi zaposleni u Zavodu za informatičku djelatnost? Ili nemaju pojma posao za koji su plaćeni ili ništa ne rade.
Citiraj:
Autor zwer
Pa ne velim da vrijedi 350,000kn, nisam ni ja veslo siso.  Aj' malo sam pretjerao u drugu krajnost, al' you get the point. 5000 kuna je neka minimalna cifra koju bi platio dizajneru samo za izgled stranice. A di je tu lova za custom made CMS, troskovi izrade, integracija sa raznim sustavima (za parking recimo, web-camovi...) itd itd.
|
Osobno sam radio integraciju sa ovim, ali i puno složenijim sustavima tako da znam o čemu se ovdje radi.
Citiraj:
Autor knocker
ta cifra je inače klasika kad se rade portali gdje "država" plaća, tako da me ovo i ne čudi.
|
Opet se postavlja pitanje ZID-a? Šta zaposlenici rade okolo u fušu pa nemaju vremena raditi na projektima za grad? 
|
|
|