View Single Post
Staro 11.05.2010., 16:24   #3450
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Gle dečko

Naše je samo ovo:

PCE ne odgovara ni na koji način za ponudu i sadržaj oglasa objavljenih na forumu!

I ništa više.
Pravila o postovima bi samo generirala spam.
A mi nismo nečije mame i tate da savjetujemo dječicu gdje budu trošili svoje novce, da 100 puta upozoravamo ljude da ne trguju sa nekim tko posta samo na tržnjaku ili slično....na tržnjaku je 5 modova +kaj smo Tor i ja potrošili hrpu vremena na provjeru i bananje dupljaka-a to nam nije posao.

Posao je kupca da se osigura, traži podatke i na kraju krajeva prijavi prevaru a mi budemo drage volje dali službenim "organima" popis logova i adresa.

A ne da nam netko cendra jer se polakomio na 40% nižu cijenu i popušio.
Na kraju krajeva-mi tu radimo besplatno i održavamo forum iz entuzijazma a izgleda da je produkt takvog posla samo flejm po nama.

Nadam se da si shvatio kaj sam mislio reći
pa koji je onda point u micanju tržnice ako ste vi čisti sa "pravne strane"?!
koja je svrha micanja liste loših trgovaca ,koji se možda oglašavaju na xy oglasnicima pod baš tim nickom?!

udjelite banana i prijavite nadležnim organima ,predajte logove,kako god već išla procedura i bok!pa nije da je ovo prvi slučaj ovakvog nečeg,možda ne u ovolikim razmjerima ,al svejedno. ,valika ili mala ,muljaža je muljaža.