View Single Post
Staro 11.05.2010., 15:57   #3438
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja bih se samo nadovezao na onu prevaru.

U petak sam na kupovini stavio oglas da kupujem wd640gb aaks (blue), da bi koju min kasnije dobio PM od kolege 'chumaman' s preporukom na ovaj link, kako je on kupio i sve 5 uredno te ima i garanciju.
Nisam se odmah išao javit, a kasnije dobio PM od hrjax-a da on ima wd black. Na što sam mu odgovorio da baš želim blue pošto već imam 2. On mi odgovorio da do pon može nabavit blue. Još sam ga pitao dal on također prodaje na njuškalu 2 wd blacka da ne kontaktiram jednog te istog čovjeka bezveze, kaže on: da. Ok, ja reko da bi onda uzeo i kad nabavi nek mi se javi. -još mi se nije javio

Znači želim napomenut da su ovaj na njuškalu(mucekzg) i hrjax najvjerojatnije isti čovjek, ILI možda ovaj od kog hrjax kupuje. Pošto nisam provjeravao dal možda još neko prodaje blackove na njuškalu, ne garantiram da je to isti user. Nego, ako ćete kupovat wd black/blue.. pripazite.

- a sad vezano uz tržnicu:
Ja bih da se vrati tržnica, jer mi je bolje tu kupovat/prodavat nego bilo gdje drugdje iz razloga što se dosta ljudi stvarno potrudi kod prodaje te stavi linkove na slike,recenzije,oc mogućnosti i ostale korisne stvari vezano uz predmet koji se prodaje.

Nadam se da mi nećte ovaj post uzet kao spam
domina je offline   Reply With Quote