Ja sam tu vec duze vrijeme i iako ne pisem puno, pregledavam forum vise manje redovno. Prije sam prodavao stvari na newsima ili oglasniku, a kad se otvorila i tu mogucnost naravno da je to tada bila zgodna ideja.
Prodavao sam stare komponente, ponekad kupio i nesto polovno, a i dalo se naci dosta stvari povoljno. Vecinom sam dakle prodavao tu radi ekipe, sigurnosti, povoljnih cijena, ali i dalje sam stavljao oglas povremeno i na newse.
Osobno nisam imao negativnih iskustava, ali preferirao sam primopredaju umjesto slanja postom. Sve transakcije su prosle u redu i nikoga nisam prevario.
S vremenom se trznica pogorsala, doslo je previse preprodavaca, ekipa se registrirala pod raznim nickovima samo da bi prevarili nekog i muljali s komponentama, pocelo se sa nerealnim procjenama, moderatori su cesto morali intervenirati kod ostecenih strana, itd.
Osobno sam bio admin na jednom forumu i moderator na nekoliko pa znam kako je to i shvacam razlog za ukidanjem. Zadnji incident je bila samo kap koja je prelila casu, ali vec duze vrijeme je trznica problematican dio foruma.
Citiraj:
Autor Visage
Vec mi se ta Trznica popela na vrh glave. Nek je nema koji mjesec da neki shvate ako im je ona razlog dolaska - onda oni zbilja i ne vole ovaj forum previse !
|
Slazem se s ovim jer po nekim komentarima da se naslutiti da su pojedinci tu samo radi trznice, a to nije smisao ovog foruma. Tko zeli moze prodavati na newsima, njuskalu, drugim forumima. Cak i ako se trznica vrati u bliskoj buducnosti i postave se super stroga pravila nikad necemo biti 100% zasticeni od prevara.