Radim nesto u pozadini pa samo preletim mail dojave. Ali lampice skacu ko blesave na qip-u. Vec mi se ta Trznica popela na vrh glave. Nek je nema koji mjesec da neki shvate ako im je ona razlog dolaska - onda oni zbilja i ne vole ovaj forum previse !
Cak i kad je radila, svaki dan, po 50x postova stalno o tome. Kao da se citavi svijet vrti oko trznice. Volim je i korisna je, daleko od toga. Ali ova silna prica "sto bi trebalo" je vec i samom bogu dosadila! Rekao sam i Jelcu i Toru da im se cudim kako vise imaju snage to citati svaki dan!
Za karte i HDD pricu saznadoh tek danas preko PM-a od ljudi. Zao mi je da se to bas moralo desiti PCE-u. Jedno je cakuljati baterijom letecih savjeta i sugestija, a drugo imati vlastita ledja podmenuta kad te lupi ovakva svinjarija kao forum i firmu! Onda te nitko nece drzati za ruku dok nabraja more sugestija sto bi i kako Trznica trebala izgledati.
Trznica stvarno treba odmor i cak da nije bilo ovih nesretnih makinacija... nenormalna kolicina pisanja na temu je to dovoljno potvrdila!