Citiraj:
Autor duche.ac130
ja pitam a ti očito nešto znaš kad odma nisko udaraš i braniš nekog ili nešto
I baš hoću komentirati, ili je neko odozgor nešt sjebao pa ukinuo tržnicu ili neka glupost, pa nemože svako ukinuti tržnicu
|
Admin je ukinuo Tržnicu i ima svako pravo da to učini zbog toga jer se sinoć pojavila opravdana optužba da je član prodavao diskove sa krivotvorenim garancijama i to je očito bila kap koja je prelila čašu pošto svaki mjesec izbije neka slična optužba u Prljavim trgovcima (od obrade uplatnica u Photoshopu, do neplaćanja, prodaje skurenih grafičkih kartica i slično).
Nema vodstvo foruma nikakvog ''putra na glavi'' i baš je takva slična optužba i dovela do gašenja Tržnice između svih ostalih sranja.
Ja odgovorno tvrdim koliko god puta sam bio u kontaktu s adminima i modovima na ovom forumu uvijek je to bio nadasve korektan odnos i tu se radi i o previše poštenim ljudima koji svoje slobodno vrijeme poklanjaju ovoj zajednici bez ikakve naknade i zato ti dobronamjerno savjetujem da ne iznosiš nikakve nepotrebne optužbe koje bez ikakvog dokaza izvlačiš iz glave jer samo možeš pobrati ban zbog takvih laprdanja.