Dugo sam tu na forumu ali recimo da sam u zadnji godinu dana koliko-toliko aktivan clan (na u smislu da pisem postove nego uglavnom da citam). Ima sam nekoliko trgovina i dosad je sve proslo relativno ok (uglavnom sam kupovao stvari) tako da mogu rec da mi je zao sta se ukinula trznica.
Sto se tice dosad iznesenih prijedloga o duzini clanstva i/ili broju postova i/ili clanarinama (iako nisam protiv istih) mislim da to ne bi puno pridonijelo.
Jedini pravi prijedlog je onaj o dostavljanju osobnih podataka (ako treba doc cu do nekog od admina ili moderatora u Zg osobno sa osobnom iskaznicom ili bilo kojim drugim dokumentom) pa ako dodje do zaheba lako se poveze nick sa imenom i onda nek odgovara tko za sta treba. Ako netko preksi pravila onda nema vise registriranja a da ne varali oglasima preko drugih, potpuno bi ukinia oglase iz usluge.
Slazem se da bi ti podaci trebali bit vidljivi samo nekolicini (adminima i moderatorima).
Nadam se da gasenje trznice nije trajno rjesenje, ali ako i je s tim se treba zivit i pocet kupovat robu iz trgovine (jer je po oglasnicima bez garancije skuplja nego "suvo zlato").