View Single Post
Staro 11.05.2010., 13:30   #3363
georges
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2006
Dragi moji svi...
žao mi je što je došlo do ovakvog trenutačnog gašenja definitivno najrealnije tržnice što se tiče cijena. Svi mi vjerojatno paralelno pratimo i newse i njuskalo i slicna mjesta i znamo kakve cijene ljudi tamo stavljaju i koliko traže za robu. Ja se apsolutno zalazem za pravo svakoga da moze staviti i 1000 kuna za npr. 2.5" pata hard, no ja cu takvoga automatski preskociti i necu mu se niti javljati i probati dogovoriti za "normalnu" cijenu, ovdje je bilo bolje, kupio sam preko nekoliko stvari na ovom forumu i bio sam zavaljan samo jednom, a i to za 100 kuna pa nije neki veliki bed i moglo se izbjeci da sam malo bio pametniji.
Sto se tice prijedloga za nekakvu sigurniju kupnju, ograničenja u postovima i broju minimalnih godina na forumu, ostavljanja osobnih podataka i slično mislim da apsolutno nema smisla, onaj ko hoce zavaljati taj ce zavaljati. Ja imam i adresu gdje je lik podstanar, njegovo i ime i prezime, brojeve telefona, njegove frendove na fejsu, e-mail adresu i sve što je potrebno da mu se nacrtam pred njim, neda mi se svađati sa budalom a nije mi teško "nagovoriti" čovjeka da mi vrati ono za što me zavaljao. Prijavljivati na policiji za prevaru ima smisla, ali kako tamo gledaju ljude koji prijavljuju za prevaru od 100 kuna... no kada se skupi jedno 10-20 ljudi pa puta 100-200 kuna, pa tako jedno 2put godišnje...
Enivej malo sam otisao u sirinu nepotrebno. Svi znamo da admini nisu i nemogu nikako biti odgovorni za oglase koje ovdje sami postavljamo, a opet kada se desi prevara mogu se kladiti da dobivaju hrpu zalopojnih PM-ova sta da rade i ko ce njima vratiti pare i kako se to moglo dogoditi... tako da ih zalim i suosjecam s njima za sve ove godine koliko su to prozivljavali.

Zadnje izmijenjeno od: georges. 11.05.2010. u 13:43.
georges je offline   Reply With Quote