View Single Post
Staro 11.05.2010., 11:20   #3303
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor centaur Pregled postova
Dobra ideja nek se uvede članarina za tržnicu, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 9 mjeseci i 12 mjeseci.
mjesec po mjesec, odmah sest mjeseci (ne znam, 50 kuna tj 10 kuna popusta i dobijes mjesecno 12 tema), i na godinu dana 100 kuna (15 tema mjesecno npr). time bi automatski znao tko je koliko uplatio, a i tome nekome nece biti problem 100 kuna godisnje ako ima potrebu za 10-15 tema mjescno u trznici.

ovo za podatke ne znam zasto je problem, meni je smijesno kad na njuskalu traze osobne podatke. ja bi prvi dao, ne znam u cemu je problem osim sto onda PCE kao takav mora odgovarati za njihovu privatnost i cuvati ih kao oci u glavi. ali onda tko ne da podatke ili je skeptican (kao ja prema njuskalu), ili ima nekog drugog razloga zasto neda podatke (strah od prijave i slicno).

Burko je offline   Reply With Quote