View Single Post
Staro 11.05.2010., 11:10   #3297
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ime, prezime, adresa i uslikana/skenirana osobna. onaj tko nema osobne fuck off, idi se igrati u pijesku ili stajaznam, neka angazira roditelje........

i definitivno uvesti neku clanarinu. mislim da 5 (pet) kuna nije nikome problem, bio kupac ili prodavac. i imas sta ja znam, 5 tema za otvoriti, i bumpati ih 5 puta. za 10 kuna imas 10 tema, isto 5 bumpova, i to je to. te novce uloziti u sam forum, adminima za trud, uvesti "policajca" na trznici....... ima ljudi koji bi za 1500 kuna prakticki 24 sata na dan visili na trznici i lovili.

a ovo za racune, kao i ono sa uplatnicom je definitivno za prijavu policiji. ali sto me najvise smeta kad vidim da se spominju sverceri, muljatori sa garancijama, muljatori sa ispecenim komponentama...... ja bi mogao pretpostaviti za jedan-dva clana, ali zasto se to ne kaze javno? cisto da znam sa kim necu trgovati, makar mi ponudio 50-100 kuna vise na cijenu.

i da, definitivno je zalosno sto je ispalo od trznice. realno gledajuci nista zacudujuce, jer uvijek ima muljatora i lopina na bilo koji nacin, tako da je bilo samo pitanje vremena kada ce ih se nakotiti veci broj sto automatski znaci i veci broj problema i prevarenih ljudi. iskreno vjerujem da je taj broj mali usporedno sa postenim trgovcima, ali se slazem sa odlukom da se trznica zatvori. kome trebaju ovakva sranja, pogotovo kad ides sa idejom da pomognes ljudima u obliku foruma, trudis se i gubis vrijeme, i onda te ti isti (govorim globalno) ovako zajebu.........

Burko je offline   Reply With Quote