Citiraj:
Autor Dizel
A i to je mjerilo samo tako - ja naprimjer imam podosta trgovina ovdje i ne inzistiram da me se stavlja na taj thread sa "poštenim trgovcima"...iz tog razloga ne bi smio imati pristup tržnici? Također mi je poznata povelika grupica švercera ovdje koji prodaju šporet-heating-paljene komponente ili nakupinu koja dila njuzi-njuškalica-pce, uleću u roku par sec na postove sa prodajom komponenti ispod cijene koje ljudi prodaju iz neznanja/očaja ili ruše procjene na procjenama te onda te iste komponente ovdje serviraju po duplo ili većim cijenama i o njima mislim sve samo da nisu pošteni iako ih ima na određenom threadu....
Mišljenja sam da tržnjak više uopće ne treba uvoditi na PCE. Bar ne u ovakvom obliku.
|
Imam i ja podosta trgovina ovdje i također ne inzistiram da me se stavlja u poštene dobre i odgovorne trgovce, a dam se kladit da si više spominjan u istima nego ja. Da napravim neko sranje odmah bi bio u prljavim i zlim trgovcima. no dobro, to sad nije važno, tržnice više nema i šta ja tu mogu. Dolazit ću i dalje ovdje, a što i gdje ću prodavat to je moja stvar, ima i drugih foruma i internet oglasnika kao što si i sam rekao.