View Single Post
Staro 11.05.2010., 10:19   #3236
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Slažem se sa Centaurom. Osobno mi je daleko draže prodati ovdje nešto, ostalim userima pa makar 10% jeftinije nego na njuškalu, oglasniku gdje neam pojma ko me zove.

Draže mi je vidjeti krvavo zarađenu komponentu u kanti nekoga sa foruma, nego li xyz stanovnika RH.

Znam da je to puno posla, i da se to adminima i modovima neće dati raditi, ali bilo bi lijepo da za sve "dobre trgovce" postoji tema gdje oni imaju access i permissions da postaju.

Osim dobih trgovaca, recimo (možda) da user koji ima preko 500 ili 1000 posteva, koji je regan preko godinu dana ili dvije, također ima permission dati oglas.

To je samo par prijedloga, ali poznavajući admine i modove, slab je glas naroda.

Živjeli!

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
A i to je mjerilo samo tako - ja naprimjer imam podosta trgovina ovdje i ne inzistiram da me se stavlja na taj thread sa "poštenim trgovcima"...iz tog razloga ne bi smio imati pristup tržnici? Također mi je poznata povelika grupica švercera ovdje koji prodaju šporet-heating-paljene komponente ili nakupinu koja dila njuzi-njuškalica-pce, uleću u roku par sec na postove sa prodajom komponenti ispod cijene koje ljudi prodaju iz neznanja/očaja ili ruše procjene na procjenama te onda te iste komponente ovdje serviraju po duplo ili većim cijenama i o njima mislim da nisu pošteni iako ih ima na određenom threadu....

Mišljenja sam da tržnjak više uopće ne treba uvoditi na PCE. Bar ne u ovakvom obliku.
Eno moj prijedlog, ti spadaš u grupu sa dozvolom