View Single Post
Staro 11.05.2010., 07:36   #20
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mrk1 Pregled postova
oho vidim da se ovdje zahuktalo, nije mi bila namjera posvađati članove foruma a i vidim da se probudio medvjed iz zimskog sna registriran 2003 sa 6 postova ovdje ...izgleda da ću na kraju uzeti obje pa se sam uvjeriti, jer koliko vidim xtreme music se da modat u nesto sto je jako dobro sa lm4562 op pojacalima pa vjerojatno specifikacije na papiru od xtreme music padaju u vodu i pomicu tu ljestvicu malo vise ali isto tako par nekih testova xonara dx guraju ispred x-fi ja tako da sam u teskoj nedoumici; btw zvucnici su creative megaworks, ali nije ni problem posuditi z2300 iz susjedne sobe, dakle pc zvucnici su u igri
Možeš i DX modati.

P.S. Posudi Z2300 ako već analogno spajaš,makar sam sad već gotovo siguran da nećeš čuti "osjetnu" razliku,obzirom na način spajanja.
Koje Mege imaš,510D?

@Merl1n - supremeFX koju si dobio je klasa ispod Extreme Musica,odnosno mrvicu ušminkanija Extreme Audio varijanta,nije očajno i puno je bolje od klasičnog onboard smeća,ali nije baš A klasa X-fi palete. Naime, radi se o 7.1channel ADi codecu,2000B,sa dodanim softverskim mogućnostima X-Fija,poput CMSS3D-a,Crystalizera i EAX-a 4.0(5.0 kod Musica,hardverski). Dobra stvar je svakako coax/spdif otraga, pa bi ju mogao iskoristiti puno bolje nego do sad,za početak kupnjom receivera i poštenih zvučnika iz Hi-Fi domene. Koliko ćeš dobiti sa Xonar ST-om spojivši ga analogno na Z4(po meni duplo gori zvuk od Z3),toliko će ti od zvuka(ako ne i više) pružiti i spajanje optikom i pošteni receiver i 2.0 ili 2.1 kombinacija sa subwooferom,za 2500kn se da naći sve. IMO, nije ti Xonar ni trebao,za njegovu cijenu mogao si polako ulaziti u Hi-fi svijet.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 11.05.2010. u 08:01.
thedream je offline   Reply With Quote