View Single Post
Staro 10.05.2010., 23:21   #3653
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp

thesekiman's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor dart_tom Pregled postova
ja bio neki dan na serveru i jucer opet,iskreno toliko chitera na jednom mijestu nisam vidio ni na css-u,a non stop je neko tim kilo,jedan tip je imao -450bodova
neznam dali sam naletio u krivo vrijeme ali taj server za sada obilazim u širokom luku dok se ne sredi
tako da hvala ali ne!
Ja sam bio admin taj dan i pratio cjelu situaciju pa tako i u vrijeme dok si ti igrao. Lijepa ti je bila ona poruka kad si odlazio: "je*o vam server mamu chitersku", al nema veze. Ti si se još jedini i žalio na čitere taj put, mada nisam uocio nikog bi bio čiter niti su drugi nešto reportali. To je opet tipična stvar, kad te neko ubije par puta za redom počinješ sumnjat da su svi oko tebe čiteri. Bit će da nije bio tvoj dan.

Naravno da je kod nas Punkbuster uključen, ali to opet ne sprječava čitera da uđe u server, sve dok ga PB ili admin banira. Nas 8 admina kontroliramo server kako god stignemo od jutra do kasnih nocnih sati, ali ni to nije lagan posao, budući da u igri nema SPECTATE moda onda moramo ili biti u igri i pratit igrače ili pratiti situaciju preko programa. Čitera provjeravamo i izbacujemo ako se vecina počne žaliti na nekoga, ako ga sami uočimo i ako ima score daleko veći od drugih, tipa 70-2.

Druga stvar su team killeri, gdje postoji određen bug na serverima, gdje se team killera nemože kickati vani sve dok runda ne bude gotova, taj je bug poznat adminima i biti će rješen sa sljedecim patchom:

"Server – Teamkill-kick system is controllable"

Taj se problem desio i dok si ti igrao, vidio sam da si prijavio team killera, ja sam ga kickao al on nije mogao ispasti van dok runda nije zavrsila. On je ostao u igri i nastavio team killat a niko mu nista nije mogao, sto ostavlja dojam da niko od admina nije bio aktivan. A bili smo tu. Ako ima jos nekih admina ovdje koji imaju svoj server, onda ce znati o kakvim problemima govorim.

Meni je žao što si ti stekao takav dojam, vjerovatno ti nije krenulo od ruke.
Inace, svi su dobrodošli, pogotovo domaća ekipa, dokle god se igra po pravilima

p.s. sorry na dugoj poruci

Zadnje izmijenjeno od: thesekiman. 11.05.2010. u 00:42.
thesekiman je offline   Reply With Quote